NETWERK WONEN MAKELAARS
Bergen op Zoom 0164 700247 | Hilversum 035 2400255 | Barendrecht 06 30726276 | Kruiningen 0113 854030


Mail: info@netwerkwonenmakelaars.nl

Over ons

In alle vestigingen van Netwerk Wonen Makelaars zijn wij met enthousiasme bezig met verhuur- & verkoopbemiddeling van onroerend goed. Als u uw woning wil verhuren of verkopen, of u wilt juist een woning huren of kopen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Wij hebben een goed inzicht in de regionale woningmarkt en wij gebruiken ons uitgebreide netwerk waar mogelijk zodat u profiteert van het beste woningaanbod.

Onze makelaars beschikken niet alleen over hun eigen expertise, maar volgen ook de marktbewegingen en de wijzigingen op gebied van wet- en regelgeving. Ons doel is het op goede wijze assisteren van onze klanten bij alle vraagstukken op gebied van onroerend goed.

Verhuren

U heeft een woning die u voor langere of kortere tijd wilt verhuren. Of u wilt uw woning verhuren omdat u voor langere tijd voor uw werk naar het buitenland gaat. U bent dan bij ons aan het juiste adres. Netwerk Wonen Makelaars is sinds 2006 op de markt en ervaren en bedreven op het gebied van verhuurbemiddeling.

Verkopen

Netwerk Wonen Makelaars willen u ook van dienst zijn bij de verkoop of aankoop van uw woning of beleggingsobject. Bij het verkopen van een huis komt u voor belangrijke zakelijke en emotionele beslissingen te staan. Wij zijn niet alleen betrokken, maar denken ook met u mee, geven raad en adviseren over de juiste verkoopaanpak.

Vastgoedmanagement

Ook voor woningbeheer of vastgoed management bent u bij Netwerk Wonen Makelaars op zijn plaats. Zowel voor financieel, commercieel, als technisch beheer van onroerend goed . Wij regelen dat uw woning goed wordt verzorgd en u heeft er geen omkijken naar.