NETWERK WONEN MAKELAARS
Bergen op Zoom 0164 700247 | Hilversum 035 2400255 | Barendrecht 06 30726276 | Kruiningen 0113 854030


Mail: info@netwerkwonenmakelaars.nl

NWM Kruiningen

Netwerk Wonen Makelaars (NWM) denken altijd in mogelijkheden en oplossingen. Zij hebben een rotsvast vertrouwen en geloof in de regionale markt en met de opening van de nieuwste mobiele vestiging in Kruiningen willen zij hun kwaliteit en creativiteit laten zien. Wij hebben een intensieve samenwerking met de vestiging NWM te Bergen op Zoom.

De makelaars van NWM Kruiningen combineren hun brede ervaring op gebied van vastgoed met een goede kennis van de regio Reimerswaal. De makelaars weten wat er speelt in de omgeving en kunnen uw woning perfect presenteren aan woningzoekenden die zich in de ze regio willen vestigen.

De makelaars van NWM zitten niet achter hun bureau te wachten tot de telefoon gaat. U hoeft niet naar ons te komen, wij komen altijd naar u toe. Overdag of in de avond, ook op zaterdag, altijd wanneer het u uitkomt.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid is ons streven. Heeft u een vraag over een woning kopen of verkopen, wij staan voor u klaar met een passend antwoord. Ook voor het huren of verhuren van een woning of zakelijk vastgoed bent u bij ons aan het juiste adres.

NWM Netwerk Wonen Kruiningen

Telefoon 0113 854030

info@netwerkwonenmakelaars.nl


Voor afspraken op kantoor werken wij vanuit onze hoofdvestiging te Bergen op Zoom.