NETWERK WONEN MAKELAARS
Hilversum 035 2400255


Mail: hilversum@netwerkwonenmakelaars.nl

Tarieven

Bij Netwerk Wonen Makelaars zijn wij ook transparant over onze tarieven voor dienstverlening. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

De tarieven voor onze dienstverlening zijn als volgt:

Verkoopbemiddeling

Opstartkosten

Als u besloten heeft om van onze verkoopbemiddeling gebruik te maken dan heeft u te maken met twee tarieven. De eerste betreft de opstartkosten voor het op maat maken van uw volledige woningpresentatie.Dit is inclusief de onderstaande diensten:

  • woningopname en waardebepaling
  • fotografie en inmeten
  • styling advies
  • eventueel opmaken plattegronden
  • opzetten marketingplan op maat
  • publiceren van de woning op internet
  • opstarten sociaal media marketing
  • bord of raamposter
  • brochures

De kosten hiervoor bedragen € 475,- exclusief 21% btw. ( € 574,75 inclusief 21% btw).

U zit niet vast aan een langlopende verplichting, na 3 maanden evalueren wij met u de voortgang en kunt u eventueel besluiten om de opdracht in te trekken.

Courtage bij verkoop

De courtage voor onze complete verkoopbemiddeling bedraagt 1,25% exclusief 21% btw ( 1,51% inclusief 21% btw). De courtage bent u alleen verschuldigd als, via onze bemiddeling, de verkoop succesvol tot stand komt. Dus op basis van "no cure - no pay".

Aankoopbemiddeling

Voor de begeleiding bij aankoopbemiddeling brengen u de volgende bedragen in rekening, te verdelen in:

Zoek en advies fase

Voor het inschakelen van onze expertise en begeleiding rekenen wij een vast opstart tarief van € 495,- exclusief 21% btw. ( € 598,95 inclusief 21% btw). Indien er onverhoopt geen aankoop volgt dan krijgt u geen verdere rekening.

Aankoop fase

Alleen bij aankoop van de door u beoogde woning brengen wij u een courtage in rekening van 0,75% exclusief 21% btw. ( 0,91% inclusief 21% btw).

Verhuren

Opstartkosten

Ook voor verhuurbemiddeling onderscheiden wij twee tarieven. Het opstart traject is nagenoeg gelijk als bij de verkoopbemiddeling. De kosten hiervoor bedragen € 225,- exclusief 21% btw. ( € 272,25 inclusief 21% btw)

Courtage bij verhuur

De courtage voor onze complete verhuurbemiddeling bedraagt 1 maand huur exclusief 21% btw. De courtage bent u alleen verschuldigd als, via onze bemiddeling, de verhuur succesvol tot stand komt. Dus op basis van "no cure - no pay".

Huren

Kiest u voor een huurwoning uit ons woningbestand dan betaald u geen courtage.
Bij het afsluiten van een huurovereenkomst bent u slechts administratiekosten verschuldigd.

Kiest u voor volledige "aanhuur begeleiding" dan zoeken wij voor u ook geschikte woningen uit het bestand van alle (verhuur)makelaars in Nederland. In dat geval bent u bij succes 1 maand courtage (exlcusief btw) verschuldigd.

Overige diensten

Voor alle niet met name genoemde diensten kunt u contact met ons opnemen.